Kok aan huis

Kok aan huis​

Thuis ‘uit eten’, maar dan zonder zelf de boodschappen te doen en te koken. De voordelen van je eigen, huiselijke omgeving en de luxe van ‘uit eten’. Ik kom graag bij je thuis om een heerlijk diner te verzorgen. Het thema en het aantal gangen mag jij bepalen. Uiteraard houd ik ook rekening met dieet wensen.
De meeste voorbereidingen tref ik in mijn eigen keuken. Om daarna in jouw keuken verder te gaan. Jij dekt de tafel en ik serveer de heerlijke gerechten.
Ondertussen ruim ik de keuken op. Na het serveren van de laatste gang ga ik naar huis en kunnen jullie heerlijk nagenieten.
Zin in? Neem contact met mij op dan bespreken we samen de mogelijkheden voor mij als kok aan huis!

Diane aan het koken als kok aan huis

Kom alvast in de sfeer

Maak je wensen kenbaar!

Vul het onderstaande ‘Kok aan huis’ contactformulier in en geef je wensen aan!